سایت مرتبط
اوقات شرعی
روزشمارغدیر
حکایت های قرآنی
مستمند حقیقی
( 0 Votes )
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 04 تیر 1392 06:09
- نوشته شده توسط اپراتور Sahand-Kavir.Com
روزی رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به اصحاب خود فرمود:
فقیر و بینوا کیست؟
اصحاب جواب دادند: کسی که درهم و دینار نداشته و دستش از مال دنیا تهی باشد.
حضرت فرمود: آنکه شما می گوئید فقیر نیست. بینوا کسی است که در عرصات قیامت بیاید و حق اشخاصی به گردن او باشد.به این طریق که یک نفر را زده و دیگری را ناسزا گفته. حق شخص ثالثی را ضایع نموده و یا غصب کرده. اگر حسنات و کار خوبی داشته باشد در قبال حقوق مردم از او می گیرند و به صاحبان حقوق می دهندnو چنانچه حسناتی نداشته باشد از گناهان کسانی که بر این شخص حقی دارند برداشته می شود و آن گناهان را بر او بار می کنند و بینوا و فقیر چنین کس است.
همین موضوع منظور خداوند تبارک و تعالی در این آیه شریفه است :
و لیحملن اثقالهم و اثقالا مع اثقالهم ( سوره عنکبوت)
بارهای سنگین خود را برمی دارند و بارهای سنگین دیگری را بر دوش آنها
می گذارند.
( انوار نعمائه)
حكايات قرآني آيت الله بهجت
( 0 Votes )
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 04 تیر 1392 05:49
- نوشته شده توسط اپراتور Sahand-Kavir.Com
1 . جواني مي گفت : حضرت اميرمومنان كلماتي در گوشم فرمود كه نمي دانستم چه مي فرمايد ، ولي بعد ديدم كه حافظ كل قرآن هستم .
2 . شنيديم كه در مجلس " پاريس " يك نفر از نمايندگان در حالي كه نطق مي كرد ، قرآن را به دست گرفت و گفت : " تا اين كتاب در دست مسلمانان باشد ، نمي توانيم بر آن ها حكومت كنيم " .
3 . اگر كسي به قرآن نگاه كند ، خواهد ديد كه قرآن موجودي غير از موجودات است و اگر كسي با عينك درست به قرآن نگاه كند ، مي بيند كه حضرت رسول و ائمه با او مكالمه مي كند .
4 . انسان مي تواند قرآن را آينه قرار دهد براي غايب (ع) و غايب (ع) را آينه قرار دهد براي قرآن . و مي شود گفت كه اين دو شريك و عديل يكديگرند و واسطه ي بين مخلوق و خالق هستند و در درجه ي دعوت الي الله ، افتراقي نمي كنند .
5 . يك روز به آقا عرض كردم : من در هر ماه يك جزء قرآن را به نام يكي از امامان مي خوانم و ثواب آن را به آن امام هديه مي كنم . ايشان فرمودند : به جاي اين كار قرآن را حفظ كن . شنيدم كه آقاي خويي در اواخر عمر خود قرآن حفظ مي كردند .
( مطالب برگفته از كتاب نكته هاي ناب ، رضا باقي زاده )
امت صالح
( 0 Votes )
- توضیحات
- منتشر شده در شنبه, 01 تیر 1392 09:38
- نوشته شده توسط اپراتور Sahand-Kavir.Com
روزی بزرگی به امّتی رسید صالح و معتقد و بر راه راست، بر یکدیگر رحیم و با یکدیگر ساخته، سیرت ایشان نیکو، و خوی و عادتِ ایشان نیکو. هیچ کس از ایشان بر یکدیگر ستم نکردی، و گورهای ایشان به درِ سرایْ ها بودی و سراها را در نَنَهاده بودی، و میان ایشان قاضی نه و امیر نه، و یکی بر یکی فضل نجُستی و با یکدیگر خصومت نکردندی، و کشتن و دشنام نبودی و آفت ها که مردم را رسد ایشان را هیچ نرسد و عُمر ایشان دراز بودی، و در میان ایشان هیچ مسکین و فقیر نبودی، و با یکدیگر رفیق بودندی و در میان ایشان، خَظّ و غلیظ نبودی.
چون وی حالِ ایشان دید عجب بماند، گفت: من شرق و غرب [عالم] گردیده ام، هیچ کس چون شما ندیدم، حال خویش مرا بگویید. گفتند: بپرس از آنچه خواهی.
گفت: بگویید تا این گورها چیست بر در خانه های شما؟ گفتند: از بهرِ آن کردیم تا مرگ فراموش نکنیم.
غذای هنگام افطار
( 0 Votes )
- توضیحات
- منتشر شده در شنبه, 01 تیر 1392 09:26
- نوشته شده توسط اپراتور Sahand-Kavir.Com
امام علی بن ابی طالب علیه السلام مدتی بود که اشتها و میل به غذایی از جگر کباب شده با نان نرم داشت. مدت یک سال به همان نحو گذشت و تهیه چنان غذایی میسّر نشد. روزی در ماه مبارک رمضان، امام علی علیه السلام از فرزندش امام حسن مجتبی علیه السلام خواست که چنان غذایی برای افطار تهیه نماید. حضرت مجتبی علیه السلام غذای مورد علاقه پدر را درست کرد. هنگام افطار، هنوز امام علی علیه السلام دست به سوی غذا پیش نبرده بود که سائلی بر در خانه آمد و اظهار تنگدستی نمود. امیر المؤمنین علیه السلام فرمود: غذا را بردارید و برای او ببرید تا فردای قیامت در نامه ( اعمال ) ما خوانده نشود که : « أَذْهَبْتُمْ طَیباتِکُمْ فی حَیاتِکُمُ الدُّنْیا وَ اسْتَمْتَعْتُمْ بِها» احقاف/20 . حضرت مجتبی غذا را از سفره برداشت و به آن سائل داد1.
ننوشت برای وِرد روز و شب و من جــز ذکــر عـلی معلّـم مکــتب من
گر غیر علی کسی بُوَد مطلب من ای وای من و کیش من و مذهب من
دعا کن ثروتمند شوم
( 0 Votes )
- توضیحات
- منتشر شده در پنج شنبه, 19 ارديبهشت 1392 09:16
- نوشته شده توسط اپراتور Sahand-Kavir.Com
ثعلبه يكي از اصحاب پيامبر اكرم(ص) بود و همواره در نماز جماعت حاضر ميشد و در غم و شادي مسلمانان شركت داشت. او مرد فقيري بود. روزي از پيامبر اكرم(ص) تقاضا كرد دعا كند تا وي ثروتمند شود.
پيامبر اكرم(ص) فرمود: داشتن دارايي كمي كه بتواني حق و شكرش را به جا آوري بهتر از آن مال زيادي است كه ياراي اداء حقش را نداشته باشي!
مقالات دیگر...
منوی اصلی
پایگاه مراجع تقلید
-
امام خمینی (ره)
- آیت الله خامنه ای
- آیت الله تبریزی
- آیت الله سیستانی
-
آیت الله شاهرودی
- آیت الله مکارم شیرازی
- آیت الله فاضل لنکرانی
- آيت الله صافي گلپايگاني
- آيت الله بهجت
- آيت الله نوري همداني
- آيت الله محمد علي گرامي
- آيت الله ابوالقاسم خوئي
- آيت الله جعفر سبحاني
- آيت الله مظاهري اصفهاني
- آيت الله عبداله جوادي آملي
- آيت الله زنجاني
- آيت الله علوي گرگاني
- آيت الله روحاني
- آيت الله وحيد خراساني
- آيت الله ملكوتي
- آيت الله اراكي